28.06.2010

Guti

Guti’nin adı Beşiktaşla ilk anılmaya başladığı anda evet dedim, Formamın arkasına sonunda ismini yazdıracağım birini alıyoruz. Aslında bu düşüncem yanlış bi bilgiden kaynaklanıyormuş, ben Guti’nin fotoğraflarını doğru olduğunu hatta kendi de bunun doğruluyla ilgili açıklamaları olduğunu zannedenlerdendim. Böyle aşırı maskülen bir ortamda durumunu açık yüreklilikle ifade ediyorsa adını formama yazdırırım arkadaş, tercihlere saygı duyarız, toplumda hor görülenleri destekleriz de. Ama gel gör ki yd açıklama yapmış aynen şöyle:

“Guti ile ilgili temasların olup olmaması mühim değil, fakat ‘’doğru olmayan’’ bir resmin Türkiye’de kabul edilmemesinden dolayı Guti ile ilgili bir düşüncemiz yoktur. Her ne kadar bu resimlerin gerçeği yansıtmadığı anlaşılıp, Guti kendi davasını kazansa da Türkiye’de bunun çok speküle edileceğinden korktuğumuz için ve bu da Beşiktaş’a yakışmayacağından Guti ile ilgilenmiyoruz.”

Quaresma transferiyle, çok kişinin kalbine taht kurmuş yd, bi türlü benim belediye sınırlarıma bile yaklaşamıyor. Tek açıklamasıyla roket atarları üstüne salasım var. Son olarak sayın yd: bu camia senin yaptığın neleri kaldırdı neleri yakıştırdı kendine de Guti’nin özel hayatını mı yakıştıramayacak.

Aynı kafadaki taraftara da selam olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder